Ingrediente necesare:
- sfeclă roșie
- banană
- fulgi de ovăz
- semințe de dovleac
- semințe de chia
- migdale
- zmeură
- afine
- căpșuni
- coacăze roșii
- 400 ml iaurt fără lactoză
Valori nutriționale per porție :
Calorii | Glucide | Lipide | Proteine |
459 kcal | 51 grame | 15 grame | 25 grame |
Mod de preparare:
Migdalele cu semințele de dovleac se pun într-o tigaie la foc mediu, fără ulei și se lasă 3-4 minute, până devin ușor aurii. Se amestecă din când în când.
Sfecla roșie se spală bine și se pune la fiert în coajă, sau la cuptor. Se lasă la foc până intră furculița ușor în el, după care se curată de coajă și se dă prin blender.
Într-un bol adaugă iaurtul, fulgii de ovăz, fructele, migdalele și semințele de dovleac prăjite, semințele de chia și sosul de sfeclă roșie. Opțional se poate adauga și puțină miere de albine.
Poftă bună!