Ingrediente necesare:
- felii de cartof dulce la grill
- guacamole
- brânză de capră La Colline
- ciuperci champignon trași la tigaie
- ou poșat
- busuioc proaspăt
Valori nutriționale per porție :
Calorii | Glucide | Lipide | Proteine |
273 kcal | 20 grame | 18 grame | 11 grame |
Mod de preparare:
Ou poșat – Mod de preparare:
Punem apa la fiert într-un vas, adăugăm 2 linguri cu oțet în apă. Oțetul are rolul de a împiedică albușul să se separe de gălbenuș.
Lăsăm apa să fiarbă până atinge punctul de fierbere, adică atunci când face bule mici. Nu o lasa sa clocoteasca.
Sparge oul și dă-i drumul în apă fierbinte. Lasă-l să fiarbă fix patru minute, fără să-l atingi. Dacă se lipește de fundul vasului în care fierbe, e cazul să-l miști. Scoate apoi oul și servește-l.
Guacamole – Mod de preparare: Zdrobim avocado cu o furculiță și îl condimentăm cu sare și zeamă de lămâie după gust.
Tăiem cartofii dulci felii. Feliile le așezăm în toaster și le lăsăm timp de cateva minute pe fiecare parte. Între timp tragem niște ciuperci la tigaie. Când sunt gata cartofii, feliile le vom ungem cu pasta de guacamole, așezăm lângă ciupercile trase la tigaie, niște brânză de capră presărată.
Se poate servi rece sau cald, recomand înainte să puneți câteva semințe de rodiei și busuiocul proaspăt.
Poftă bună!